5 Νοεμβρίου 2015

Μηνυτήρια αναφορά κατά Φίλη από απόστρατο του ΠΝ για τις δηλώσεις για τη Γενοκτονία.

Μηνυτήρια αναφορά για την Γενοκτονία των Ποντίων κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ Παναγιώτης Σταμάτης. 

Μ΄ αυτή ζητά “την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση του θέματος προκειμένου να ταυτοποιηθούν και εξατομικευτούν οι διαφαινόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις και να υποστούν οι υπόλογοι την κατά νόμο τιμωρία τους.

Επιπλέον δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής για όλα τα αδικήματα που συρρέουν από τα μηνυόμενα, για την αποκατάσταση της βλάβης, για την υποστήριξη της κατηγορίας και για χρηματική ικανοποίηση  (44) ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης επελθούσας σε εμένα από τις εν λόγω πράξεις.


 Κατόπιν όλων των  ανωτέρω εκφράζω την άποψη ότι συντρέχουν οι αναγκαίες εκείνες ενδείξεις διάπραξης αξιόποινων πράξεων, σε τέτοιο βαθμό βεβαιότητας ώστε να επιβάλλεται η ποινική τους τεκμηρίωση και δίωξη.

Μετά ταύτα υφισταμένων κατά την κρίση Σας των νομίμων προϋποθέσεων, την διαβίβαση αμελλητί,  στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με το Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών”. 

Πηγήwww.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου