27 Αυγούστου 2018

Η Υδροφόρα "ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ" του Πολεμικού Ναυτικού στην Ύδρα με εντολή ΥΕΘΑ, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Υδροφόρα "ΔΟΪΡΑΝΗ".

Το Πολεμικό Ναυτικό αναλαμβάνει δράση στην δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ύδρα με την πολύωρη διακοπή στην ηλεκτροδότηση, η οποία αναπόφευκτα έχει προκαλέσει πρόβλημα και στην υδροδότηση. 

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, στο νησί του Αργοσαρωνικού αναμένεται να καταπλεύσει τις επόμενες ώρες, η Υδροφόρα "Στυμφαλία" του Πολεμικού Ναυτικού. Η εντολή δόθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, μετά από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής. 

Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας: 

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, μετά από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής και κατόπιν εντολής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, διατέθηκε η Υδροφόρα ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία τις επόμενες ώρες καταπλέει στη ν. Ύδρα για την κάλυψη αναγκών υδροδότησης της νήσου.  



Σε ετοιμότητα για την Ύδρα έχει τεθεί και η Υδροφόρα "ΔΟΪΡΑΝΗ" του Πολεμικού Ναυτικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες εάν κατά τις προσεχείς ώρες δεν αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που επηρεάζει και την υδροδότηση, τότε θα καταπλεύσει στο νησί του Αργοσαρωνικού και η δεύτερη Υδροφόρα του ΠΝ. Η "ΔΟΪΡΑΝΗ" θα αντικαταστήσει την "ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ" η βρίσκεται από εχθές το βράδυ στην΄Υδρα σηκώνοντας το βάρος της τροφοδοσίας νερού. 

Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, άμεσα διαθέσιμες εάν ζητηθούν είναι τέσσερις ηλεκτρογεννήτριες και μια μονάδα αφαλάτωσης. 

Πηγήwww.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου