27 Αυγούστου 2018

«Πλουσιότερη» η Πάφος από ζευγάρι Ελλαδιτών.

Η Επαρχία μας καθίσταται «πλουσιότερη» με τον ερχομό για υπηρεσία ζεύγους Ελλαδιτών με θερμά φιλοκυπριακά αισθήματα. Πρόκειται για τον Διοικητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου στην Ίνεια Υποπλοίαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη ο οποίος έχει ήδη θέσει τις υπηρεσίες και τις σπουδές του υπέρ της Δημοκρατίας.

Ο νέος Διοικητής είναι αριστούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και πτυχιούχος της Νομικής με μεταπτυχιακά στο Ευρωπαϊκό και στο Διεθνές Δίκαιο, ενώ είναι γνώστης του Κυπριακού καθώς και των ζητημάτων της Κυπριακής ΑΟΖ.


Η σύζυγός του Φιλία Πομόνη είναι η εκπαιδευτικός της Μουσικολογίας Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στην δημόσια εκπαίδευση του Ελλαδικού χώρου, γνωστή από την ολυμπιακή επιτυχία της όπου και απέστειλε τρεις μαθητές της στην Ολυμπιακή χορωδιακή ομάδα της Ελλάδας την στιγμή που θεωρείτο επιτυχία μια καθηγήτρια να στείλει έστω και έναν.

Η ελλαδίτισσα καθηγήτρια έχει ήδη υποβάλλει αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας για τοποθέτηση σε σχολείο της Πάφου και αναμένεται η σχετική απόφαση ούτως ώστε τα παιδιά της Επαρχίας να πάρουν τις εξαιρετικές γνώσεις της.

Καλωσορίζουμε το ζευγάρι των επιτυχιών και όσον αφορά την εκτίμηση που δείχνουν στην Κύπρο, εμείς την ανταποδίδουμε.

Πηγήhttps://pafospress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου