13 Ιανουαρίου 2018

Ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας του περιοδικού "Ναυτική Επιθεώρηση". Όροι και προυποθέσεις.

Ο καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας του περιοδικού "Ναυτική Επιθεώρηση" για πρώτη φορά φέτος θα γίνει με χρήση της σελίδας της ΥΙΝ στο facebook. Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:
- Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018 σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (να συνοδεύονται από τα αρνητικά τους ή αν είναι από ψηφιακή κάμερα να εμπεριέχονται σε CD) εντός σφραγισμένου φακέλου. 


- Οι φωτογραφίες θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α)Θα πρέπει να απεικονίζουν θέματα ναυτικού ενδιαφέροντος ή από την ζωή και τις δραστηριότητες του Πολεμικού Ναυτικού προβάλλοντας την αγάπη προς την θάλασσα και την ναυτική ιστορία. 

β) Να μην έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, μοντάζ, τονισμό καθώς και χρωματικές αλλαγές.

γ) Κάθε φωτογραφία απαιτείται να έχει εκτυπωμένο μέγεθος 25 Χ 30 εκατοστά και να συνοδεύεται από κείμενο που να την επεξηγεί αναγράφοντας παράλληλα και τον τόπο στον οποίο τραβήχτηκε.

δ) Να είναι πρωτότυπες, ήτοι να μην έχουν δημοσιευτεί έντυπα ή ψηφιακά.

-Οι φωτογραφίες που πληρούν τις προυποθέσεις συμμετοχής θα αναρτηθούν στην σελίδα της ΥΙΝ στο facebook από την 1η Απριλίου μέχρι 31 Μαΐου 2018 σε ειδικό για αυτόν τον σκοπό φάκελο φωτογραφιών (folder). Το κοινό θα μπορεί να δηλώνει την προτίμησή του σε φωτογραφίες με τη μέθοδο "like".

- Μετά τις 31 Μαΐου οι δέκα πιο δημοφιλείς φωτογραφίες (δηλαδή εκείνες με τα περισσότερα like) θα προωθηθούν προς την επιτροπή αξιολόγησης, η οποία θα επιλέξει τις βραβευόμενες, ανεξάρτητα από τον αριθμό προτιμήσεων (likes) που είχε λάβει καθε μια από αυτές. 

- Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν με το ποσόν των 250, 200 και 150 Ευρώ αντίστοιχα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 210 3484246, 210 3484233.

Πηγή: Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (Facebook Page) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου