10 Νοεμβρίου 2017

Διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου 10km στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά στις 3 Δεκεμβρίου.

Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.  

Η εν λόγω δραστηριότητα, έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και έχει ως σκοπό την συμβολή στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των στελεχών των ΕΔ-ΣΑ και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Η διαδρομή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (09:30) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).

Στον αγώνα δύναται να συμμετάσχει δωρεάν όλο το Μόνιμο Στρατιωτικό/Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ΣΑ (Μόνιμοι Αξιωματικοί – Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί – ΕΜΘ - ΕΠΟΠ και Μαθητές Παραγωγικών Σχολών), καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης.

Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Ληφθεί υπόψη ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Οι αθλητές θα πρέπει να είναι υγειονομικά κατάλληλοι για συμμετοχή στον αγώνα (για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ απαιτείται η κατοχή με ιδία ευθύνη Π.Υ.Ε. εν ισχύ ή ιατρική βεβαίωση, όπου θα πιστοποιείται η υγειονομική του καταλληλότητα για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου αντοχής).

Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210-5531175 - 6

Πηγήwww.hellenicnavy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου