18 Σεπτεμβρίου 2017

Δρομικές εκδηλώσεις ΠΝ: Μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση αγώνα δρόμου στον Σκαραμαγκά και Μαραθώνιος Δρόμος της ΣΥΒ. (Φωτογραφίες)

Μετά τις δύο πρώτες άκρως πετυχημένες δρομικές διοργανώσεις του περασμένου Μαρτίου και Μαΐου, ήταν θέμα χρόνου να προγραμματιστεί και να εκδηλωθεί και τρίτη. 

Την περασμένη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά,  έγινε με μέριμνα και ευθύνη της ΔΥΚ,  αγώνας δρόμου 5 και 10χλμ με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πύλη της ΔΥΚ. 



Η  διαδρομή είχε κατεύθυνση προς το Ναυτικό Πέραμα και αναστροφή για τους δρομείς των 10χλμ ενώ αυτοί των 5χλμ με αναστροφή στο ύψος της βάσης των Πλοίων Ταχείας Μεταφοράς (ΖUBR).

Συμμετείχαν 81 δρομείς και στις δύο διαδρομές. Απονομή επάθλων έγινε στους τρεις πρώτους νικητές ανδρών-γυναικών της κάθε διαδρομής από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ι. Παυλόπουλο ΠΝ και τον Διοικητή Φρεγατών Αρχιπλοίαρχο Δ. Κατάρα ΠΝ. 

Το νέο δρομικό ραντεβού θα ορισθεί και θα διεξαχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την ελπίδα για πολλαπλάσια συμμετοχή του προσωπικού.  










==========================================================================

Χθες  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017,  οι εκπαιδευόμενοι του 186ου Σχολείου Βασικής Εκπαιδεύσεως Υποβρυχίων Καταστροφών στα πλαίσια δραστηριοτήτων  εκπαίδευσης τους, συμμετείχαν στο Μαραθώνιο Δρόμο της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών (Σ.Υ.Κ.). 

Ο διαδρομή ήταν  με σημείο εκκίνησης το Μαραθώνα και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. (Φωτογραφίες από το hellenicnavy.gr)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου