6 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία και ο 2ος Αγώνας δρόμου στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκα. (Φωτογραφίες)

Μετά την πρώτη πετυχημένη διοργάνωση αγώνα δρόμου που είχε διεξαχθεί εντός του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά την 30η Μαρτίου 2017, προγραμματίστηκε και δεύτερη στο ίδιο μέρος η οποία και διεξήχθη με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία χθες Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. 

Στον αγώνα προσκλήθηκε να συμμετάσχει -εθελοντικά- το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του  ΠΝ, σε μια διαδρομή 5χλμ η οποία εκκινούσε από το Ναυτικό Πέραμα και με τερματισμό στην κεντρική πύλη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) επί της Λεωφόρου Παλάσκα.


Την ευθύνη για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του αγώνα την ανέλαβε η Διοίκηση Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ) με αρωγούς το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) και την Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ), οι οποίοι φέραν εις πέρας το έργο τους με απόλυτη επιτυχία. 

Το παρόν έδωσαν και σε αυτόν τον αγώνα ο Αρχηγός Στόλου  Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος  ΠΝ και ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Δημήτριος Κατάρας ΠΝ. 

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν έπαθλα στους πρωτεύοντες στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών καθώς και κυπέλλου για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. 

Μετά και την δεύτερη επιτυχημένη διοργάνωση εύλογο είναι ότι υπάρχει η σκέψη και η προοπτική και για τρίτη σε σύντομο χρονικό διάστημα. 











Η ανάρτηση ενδέχεται  να εμπλουτιστεί με περισσότερο φωτογραφικό υλικό. 

Το Καρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου