5 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας της 9ης Σειράς ΣΜΥΝ στη ΛΑΕΔ. (Φωτογραφίες-Video)

Η «πρωτοπόρος» σε εκπλήξεις εμφανίσεων και απασχόλησης των ΜΜΕ, 9η Σειρά ΣΜΥΝ (εισαχθέντες Σεπ 1989), με την ομοψυχία της και τις συμπαγείς σχέσεις ανάμεσα στους συμμαθητές, έκοψε την περασμένη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 την πίτα του νέου έτους  στο φιλόξενο περιβάλλον της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Την όμορφη αυτή βραδιά δεν ήταν μόνοι τους, καθώς παρευρέθησαν και αρκετοί   – προ 27 ετών – επιτηρητές τους μαζί με τον τότε Διοικητή της Σχολής Ναύαρχο Αντώνιο Ρίζο Π.Ν



Οι παρευρισκόμενοι, απόναυτοι πια, Αξιωματικοί Επιτηρητές Ναύαρχος ε.α.  Α. Ρίζος, Αντιναύαρχοι ε.α.  Α. Τούσας, Π. Πάνου,  Χ. Δεμερούτης και οι Αντιπλοίαρχοι ε.α. Α. Πέλλας και Ν. Γραμματικός, τιμήθηκαν από τους Δοκίμους της ΣΜΥΝ λαμβάνοντας από ένα Ιστορικό Βιβλίο με την μεταπολεμική ιστορία της ΣΜΥΝ.

Στον λόγο που εκφώνησε ο τότε διοικητής  ΣΜΥΝ  Ναύαρχος Αντώνιος Ρίζος Π.Ν, εξέφρασε την ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά του που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Δείτε το σχετικό video:





Οι συμμαθητές της 9ης σειράς ΣΜΥΝ ευχαριστούν από καρδιάς, κατ’αρχάς τον Διοικητή και τους αγαπητούς επιτηρητές τους, που τους τίμησαν με την παρουσία τους και  επιπλέον, τον Διευθυντή Π.Ο.Ν. Πλοίαρχο (Ο) Ι. Μαυρουδάκη Π.Ν. για την προσφορά των δωροεπιταγών που «στήριξαν» τις βασιλόπιτες καθώς και τον Υποδιευθυντή της ΥΙΝ Πλωτάρχη (Ε) Ευάγγελο Πενθερουδάκη Π.Ν. για την χορηγία των εξαιρετικών βιβλίων που δωρήθηκαν.































Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας   εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου