2 Νοεμβρίου 2016

Το ΠΝ θέλει στελέχη γυμνασμένα αλλά χωρίς να αθλούνται! Πως γίνεται; (Του Π. Καρβουνόπουλου από το militaire.gr)

Γιατί υπάρχει καχυποψία για την απόφαση του ΓΕΝ να προχωρήσει άμεσα σε έλεγχο της φυσικής κατάστασης των στελεχών του, πλην των ανωτάτων; 
Το ερώτημα σπεύδουν να θέσουν όσοι λογικά υποστηρίζουν το αυτονόητο.
Ότι δηλαδή όλα τα στελέχη των ΕΔ πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και τα ανάλογα κιλά.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με αφορμή την φυσική κατάσταση πολλά στελέχη θα βρεθούν εκτός υπηρεσίας και άλλοι το προχωράνε ακόμη περισσότερο υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της ξαφνικής απόφασης περί φυσικής κατάστασης.


Η καχυποψία δεν υπάρχει χωρίς λόγο.
Γιατί πως να πιστέψεις μια απόφαση που στη βάση της είναι σωστή, όταν το ίδιο Γενικό Επιτελείο που την υποστηρίζει έχει επί της ουσίας…απαγορεύσει την συμμετοχή του προσωπικού του σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα των ΕΔ!!! Παράδοξο αλλά αληθινό!

Το προσωπικό του ΠΝ δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα ομαδικών αθλημάτων των ΕΔ και Σ.Α., ακόμη και σ΄ αυτά που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του!!!
Η άποψη της ιεραρχίας είναι ότι η συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες απασχολεί το προσωπικό και δημιουργεί …ελλείψεις στις υπηρεσίες, έχει οδηγήσει στην σιωπηλή αλλά ουσιαστική απόσυρση του ΠΝ από τα αθλητικά γεγονότα των ΕΔ και των Σ.Α.

Όσοι έχουν απορίες για την καχυποψία που υπάρχει λοιπόν, έχουν μια απάντηση…

Πηγήwww.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου