15 Νοεμβρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος στο Υ/Γ «Στράβων».

Το πρωϊνό της Τετάρτης, 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ. ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος επισκέφθηκε το Υ/Γ “Στράβων” του πολεμικού ναυτικού το οποίο και ολοκλήρωσε της εργασίες μετρήσεων για την εκβάθυνση και διαπλάτυνση του Διαύλου κατόπιν εντολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. 

Ο κυβερνήτης, κ. Δημήτρης Καρνέσης, το 28μελές πλήρωμα αλλά και οι τοπογράφοι που συμμετείχαν στις εργασίες υποδέχτηκαν στο σκάφος τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος ...
δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους δούλεψαν σε ένα τόσο πολύτιμο για την Λευκάδα έργο και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, προσφέροντας στον κυβερνήτη μια εικόνα της Παναγίας. 

Ο τελευταίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την πορεία των εργασιών όλες τις ημέρες της παραμονής στην Λευκάδα και του παρέδωσε μια αναμνηστική πλακέτα του σκάφους. 

Παρόν ήταν και ο διευθυντής της μαρίνας, Σπύρος Δαλός, ο οποίος βοήθησε το πλήρωμα και το επιστημονικό προσωπικό όλο αυτό το διάστημα ώστε να διευκολυνθούν στο έργο τους. Γι’ αυτή του τη συμβολή απονεμήθηκε και σε αυτόν τιμητική πλακέτα του σκάφους.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε πατώντας   εδώ

Πηγήwww.acheloostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου