15 Σεπτεμβρίου 2016

Τιμητική απονομή στο Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ σε εκδήλωση στο Λιμάνι Κατακόλου

Σε μια λιτή εκδήλωση παρουσίασης του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ στο Λιμάνι Κατακόλου προσκλήθηκε και βρέθηκε ο ενημερωτικός φορέας της νότιας ορεινής Ηλείας ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 με τον συντάκτη του Θάνο Χουλιάρα από την Ε.Α.Α.Ν Ηλείας. 

Εκεί λοιπόν έχει καταπλεύσει εδώ και μερικές μέρες το υπερσύγχρονο ωκεανογραφικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ, για εκτέλεση υδρογραφικών εργασιών στο Λιμάνι.




Το πλοίο επισκέφθηκαν εκ μέρους των τοπικών αρχών ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ΠΔΕ Λάμπης Αριστειδόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου Σάκης Αντωνόπουλος, το μέλος του ΔΣ Μάκης Ρομποτής, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Πύργου, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας αντιπλοίαρχος Π.Ν Ε.Α Ζώης Υφαντής και τα μέλη του ΔΣ Τάσος Αράπογλου και Βλάσσης Μπεντεβής,ο διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο διοικητής του ΚΕΑΤ Σμήναρχος (Ι) Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο υποδιοικητής της Π.Υ. Πύργου Ηλίας Μανιάτης, ο διοικητής του Γ.Ν Ηλείας κ.α. 

Τους υποδέχθηκε ο κυβερνήτης του πλοίου, Ανθυποπλοίαρχος Δημήτρης Καρνέσης, ενώ ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του σκάφους – τοπογράφος μηχανικός – Κώστας Πασιπουλαρίδης, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί το Υ/Γ Στράβων, παντού ανά την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 είχε την ευκαιρία να τιμήσει το Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ για την τεράστια προσφορά του στις ελληνικές θάλασσες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, παραδίδοντας του ξύλινο χειροποίητο θυρεό με το έμβλημα του Π.Ν στον Κυβερνήτη του σκάφους.

Αντίθετα μια έκπληξη περίμενε τον συντάκτη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 Θάνο Χουλιάρα καθώς ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου παρέδωσε με τη σειρά του τιμητική πλακέτα, για την επίσκεψή στο πλοίο καθώς και για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που διατελεί το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 μέσα από τις δράσεις του για τις οποίες ενημερώθηκε. Τέλος να αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ βρισκόταν και το άλλο υδρογραφικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού με την ονομασία Υ/Γ ΩΚ ΑΚΑΤΟΣ 14.

Το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 είναι ενημερωτικός φορέας της Νότιας Ορεινής Ηλείας γνωστός για το κοινωνικό του έργο στην Επαρχία Ολυμπίας. Φωτογραφίες Γιάννης Σπυρούνης & Θάνος Χουλιάρας. Κέιμενο Θάνος Χουλιάρας. Θερμές ευχαριστίες την Ε.Α.Α.Ν Ηλείας και το Πολεμικό Πλοίο Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ.

Πηγή: ilia24.gr/  Θάνος Χουλιάρας  Συντάκτης  ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου