9 Ιουλίου 2016

“Μυστική” ομιλία Στουρνάρα σε στελέχη του ΠΝ! Που και πότε έγινε.

Στις 30 Ιουνίου στη Σχολή Διοίκησης Επιτελών είχαν υψηλό προσκεκλημένο. Ο κεντρικός τραπεζίτης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας είχε κληθεί για να μιλήσει στα στελέχη του ΠΝ. Εκεί ήταν και ο Αρχηγός Στόλου.

Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί μια τόσο σημαντική ομιλία -ανεξάρτητα από την άποψη που έχει ο καθένας για τον Στουρνάρα- δεν ανακοινώθηκε. 
Ούτε πριν γίνει, ούτε όταν έγινε! Και το θέμα δεν είναι γιατί δεν ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους, εμείς (militaire.gr)  τελικά την μάθαμε. Το θέμα είναι ότι όπως διαπιστώσαμε δεν ήξερε τίποτα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Ήταν μυστική η ομιλία;


Το δεύτερο ερώτημα είναι με ποια ιδιότητα κλήθηκε να μιλήσει ο Γιάννης Στουρνάρας σε στελέχη του ΠΝ; Ως πρώην υπουργός Οικονομικών ή ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος;

Να σημειώσουμε ότι στη Σχολή Διοίκησης Επιτελών δεν έχουν κληθεί να μιλήσουν ούτε ο ΥΕΘΑ, ούτε ο ΑΝΥΕΘΑ.

Επειδή όπως πληροφορηθήκαμε η ομιλία Στουρνάρα μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα του ΠΝ, θα ήταν ίσως χρήσιμο να γίνει γνωστή και στο κοινό. 

Δυστυχώς δεν έχουν μαγνητοσκοπηθεί οι πολύ εύστοχες ερωτήσεις που δέχτηκε ο κ.Στουρνάρας από τα στελέχη του ΠΝ μετά το τέλος της ομιλίας, γιατί ο ίδιος ήθελε να απαντήσει εκτός κάμερας στις πολλές και “τσουχτερές ερωτήσεις”.

Πηγήwww.militaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου