5 Ιουλίου 2016

Μεταθέσεις ΓΕΝ: Οι άσκοποι “πανηγυρισμοί” και οι ενδικοφανείς προσφυγές (Του Π. Καρβουνόπουλου)

Το ΓΕΝ απάντησε μέσω “άτυπης ενημέρωσης” στο δημοσίευμά  του militaire.gr  για τις μεταθέσεις με τίτλο “Ραντεβού τον Σεπτέμβρη”.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει λοιπόν η κατάσταση με τις μεταθέσεις έχει ως εξής:

“Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, ολοκληρώθηκε ο ετήσιος κύκλος τακτικών μεταθέσεων στελεχών του ΠΝ για το έτος 2016.

Επί των ανωτέρω μεταθέσεων υποβλήθηκε περιορισμένος αριθμός ενδικοφανών προσφυγών, το ποσοστό των οποίων κυμάνθηκε στα επίπεδα του 2015 (7,5%)”.

Σύμφωνα με το militaire.gr :

1. Η ολοκλήρωση των μεταθέσεων ειδικά για τους υπαξιωματικούς στις 21 Ιουνίου, δεν είναι λόγος για να πανηγυρίζει κανείς. Αντιθέτως. Μεταθέσεις που θα μπορούσαν να είχαν ανακοινωθεί από τον Μάϊο, δεν καταλαβαίνουμε γιατί “βγαίνουν” τέλος Ιουνίου και το θεωρούμε και επιτυχία.

2. Για το ποσοστό των ενδικοφανών προσφυγών θα μας επιτρέψουν από το ΓΕΝ να διατηρούμε μεγάλες αμφιβολίες ότι είναι μόνο 7,5%. Ας περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμη. Νομίζουμε ότι είναι πολύ υψηλότερο και θα ήταν τεράστιο αν ο κόσμος είχε την οικονομική ευχέρεια να προσφύγει σε δικηγόρο. Δεν την έχουν οι περισσότεροι και αυτό κρατά τα ποσοστά σ΄ένα επίπεδο. Το οποίο χαμηλό δεν το λες…

Θα βοηθούσε ίσως κάποιους στο ΓΕΝ να έριχναν μια ματιά στο δημοσίευμα του Militaire.gr  για τις μεταθέσεις του προσωπικού οι οποίες δεν τήρησαν σε καμία περίπτωση το “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”.

Πηγήwww.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου