19 Απριλίου 2016

Το ΠΝ ψάχνει κτήρια για να στεγάσει πρόσφυγες για τουλάχιστον ένα χρόνο! Τι ψάχνουν.

Νέα αποστολή για το προσφυγικό αναλαμβάνει το ΠΝ. Αποστολή που δείχνει ότι η παραμονή προσφύγων και μεταναστών θα είναι σίγουρα μακρόχρονη . 

Το ΓΕΝ έχει αναλάβει να βρει και να μισθώσει “κατάλληλους χώρους  στην περιοχή της Αττικής, προς φιλοξενία και στέγαση των προσφύγων / μεταναστών”.

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει κυκλοφορήσει οι χώροι αυτοί πρέπει να είναι:

α. είτε βιομηχανικοί, στεγασμένοι, άνω των 2.000τμ, με περιβάλλοντα χώρο περιφραγμένο και σε οικόπεδο άνω των 5.000τμ, να διαθέτουν δίκτυο αποχέτευσης, ρεύματος και νερού,

β. είτε ξενοδοχειακές μονάδες φιλοξενίας.


Η  χρονική διάρκεια της μίσθωσης;  Έξι  μήνες, με δικαίωμα ανανέωσης για έξι  επιπλέον μήνες.

Στο έγγραφο αναφέρεται:

“ Κατόπιν τούτου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής διερεύνησης της αγοράς – δημόσιας διαβούλευσης, παρακαλούμε για τα ακόλουθα:

α. Να μας γνωστοποιηθούν τα παρακάτω:

(1) Δυνατότητα διάθεσης, τόσο ως προς τη χρονική διάρκεια, όσο και ως προς τη συνέχειά της.

(2) Αιτούμενο μηνιαίο μίσθωμα.

(3) Εκτιμώμενος χρόνος έναρξης χρήσης / μίσθωσης του χώρου, βάσει της κατάστασης του οικοπέδου, του κτιρίου και των εσωτερικών εγκαταστάσεων του.

(4) Τόπος και ακριβής διεύθυνση ακινήτου.

(5) Η ύπαρξη τίτλων ιδιοκτησίας ακινήτου και πιστοποιητικού μεταγραφής του, ή οποιουδήποτε άλλου δικαιολογητικού / παραστατικού, που να πιστοποιεί την κυριότητα και νομιμότητά του.

(6) Για την ξενοδοχειακή μονάδα, μέγιστος δυνατός αριθμός ατόμων

φιλοξενίας.

(7) Λοιπά πληροφοριακά στοιχεία κατά κρίση του ενδιαφερόμενου. β. Να μας διαβιβασθούν περαιτέρω των ανωτέρω στοιχείων:

(1) Περιγραφή του προτεινόμενου για μίσθωση χώρου στέγασης από τον ενδιαφερόμενο, κατά την οποία να προσδιορίζονται τα στοιχεία που ζητούνται με την παρούσα.

(2) Τοπογραφικό διάγραμμα ή χάρτης ή σκαρίφημα, στο οποίο θα προσδιορίζεται το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο.

(3) Φωτογραφίες, τόσο των εξωτερικών χώρων του οικοπέδου και του κτιρίου, όσο και των εσωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων.

5. Όλες οι ανωτέρω αιτούμενες πληροφορίες και στοιχεία, παρακαλούμε όπως μας αποσταλούν έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 14:00, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση gen_e2ii@navy.mil.gr, είτε με fax στο 2106520274, είτε εντύπως στην διεύθυνση: Μεσογείων 229, ΤΚ 15561, Χολαργός (υπόψη Διεύθυνσης ΓΕΝ/Ε2).

Πηγήwww.militaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου