18 Φεβρουαρίου 2016

Καμπάνια-Ψηφοφορία με αποδέκτη τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκιδόνας: «Θέλετε να μετονομαστεί οδός της Νέας Φιλαδέλφειας σε ‘Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης’;»

Mετά το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο και το χαμό του κυβερνήτη του, Φιλαδελφειώτη (μαθητής του 3ου ΓΕΛ-Πολυκλαδικού) Υποπλοίαρχου Αναστάσιου (Τάσου) Τουλίτση, πολλοί δημότες εξέφρασαν την επιθυμία τους, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να μετονομάσει μια οδό της Νέας Φιλαδέλφειας σε «ΟΔΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΙΤΣΗ». Με την συμβολική αυτή κίνηση θα ήθελαν, η πόλη της Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκιδόνας να τιμήσει τον άτυχο νέο που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα.

Αφουγκράζοντας την επιθυμία τους, δημιουργήθηκε από την ιστοσελίδα www.filadelfia-xalkidona.gr/  καμπάνια για την ονοματοδοσία οδού, με το όνομα του υποπλοίαρχου Τάσου Τουλίτση, αλλά με τη μορφή ψηφοφορίας, δίνοντας έτσι το δικαίωμα και σε όσους δεν συμφωνούν ή δεν το κρίνουν απαραίτητο να επιλέξουν. Τα αποτελέσματα της «Καμπάνιας» θα παραδοθούν στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.


Διευκρινίζουμε ότι (Όροι καμπάνιας): Η «καμπάνια» αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Fx-news.gr που συμμετείχαν. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν μόνο μία (1) επιλογή για μία μόνο φορά.
Η καμπάνια ξεκίνησε της Τετάρτη 17/02 21.00 και θα λήξει 29/02 23.59

Για να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία πατήστε    ΕΔΏ

Πηγήwww.filadelfia-xalkidona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου