13 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η υδρογράφηση του λιμένα Ερμούπολης με την συνδρομή του Υ/Γ Στράβων.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υδρογράφησης του λιμένα της Ερμούπολης που πραγματοποιούνταν το τελευταίο διάστημα από το πλοίο της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ.

Μετά από ένα μήνα συνεχών μετρήσεων αποτυπώθηκε πλήρως ο βυθός του λιμανιού της Ερμούπολης και πλέον υπάρχει πλήρης εικόνα για το βάθος του σε όλα τα σημεία.




Οι μετρήσεις αυτές θα αποτελέσουν οδηγό για όλα τα πλοία που προσεγγίζουν την Σύρο, ωστόσο ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η χρησιμότητά τους στον τομέα της κρουαζιέρας, καθώς με ολοκληρωμένη πλέον την υδρογράφηση δίνεται η δυνατότητα για προσέγγιση μεγαλύτερων κρουαζιερόπλοιων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός είχε συνάντηση με τον κυβερνήτη και τον υπεύθυνο αποτύπωσης του Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο κ. Μαραγκός προέβη στο παρακάτω σχόλιο:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα επιτυχώς, η διαδικασία υδρογράφησης του λιμένα Ερμούπολης, η οποία διήρκεσε περίπου ένα μήνα.

Οι πιστοποιημένες πλέον μετρήσεις, μας επιτρέπουν να υποδεχόμαστε περισσότερα και μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους για την πορεία της κρουαζιέρας στο νησί μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κυβερνήτη, τον υπεύθυνο αποτύπωσης και το πλήρωμα του Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ για την εξαιρετική συνεργασία!»


Πηγήcyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου