24 Μαρτίου 2015

Από ναύαρχο σε ναύαρχο η διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Πρόεδρος στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο ναύαρχος Γιάννης Δεμίρης. 

Στο νέο Δ.Σ., που αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα έως το τέλος του μήνα, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο πρώην αρχηγός του ΓΕΝ, ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης. 

Και οι δύο είχαν... διατελέσει κυβερνήτες στη φρεγάτα «Ψαρά», την οποία μάλιστα ο πρώτος είχε παραδώσει στον δεύτερο. Για πρόεδρος, όπως πληροφορούμαστε, προαλείφεται ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θ. Βασιλείου.


Πάντως  πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεων μόλις ο Κοσμάς Χρηστίδης αναλάβει τα νέα του... καθήκοντα. Οι αίτιοι της κακοδαιμονίας των ΕΑΣ θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ιδιαίτερα οξύνουν, έντιμο αξιωματικό, τον οποίο χαρακτηρίζει η εμμονή στην εφαρμογή των σωστών αποφάσεων. Αν λοιπόν κάποιοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να τον «πιάσουν κορόιδο» ή να τον παραπλανήσουν, καλύτερα για τους ίδιους να τα μαζεύουν από τώρα.

Πολύ φτωχή μέχρι στιγμής η κοινοβουλευτική δραστηριότητα για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Στον διαδικτυακό τόπο του ΥΠΕΘΑ βλέπουμε ότι έχει απαντηθεί από τον υπουργό μία μόνο ερώτηση, σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις αποδοχές των στρατιωτικών. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2014 ο αντίστοιχος αριθμός απαντήσεων ήταν 40.

Πηγήstaratalogia.blogspot.gr/
           ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 22/03/2015 – Σ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου