27 Φεβρουαρίου 2015

Συνεκπαίδευση Μονάδων του ΠΝ με τη Δύναμη SNMG-2.

Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, έλαβε χώρα στο Μυρτώο, συνεκπαίδευση της φρεγάτας «ΣΠΕΤΣΑΙ», της Πυραυλακάτου «ΔΑΝΙΟΛΟΣ», καθώς και του υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» με τη Nαυτική Δύναμη StandingNΑΤΟ MaritimeGroup 2 (SNMG-2). 
Η SNMG-2 αποτελείται από  τα πολεμικά πλοία, USSVICKSBURG των ΗΠΑ, Πλοίο Έδρας του Διοικητή Υποναύαρχου BradWilliamsonUS-Ν, τη φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», τα Ισπανικά ESPSCANARIAS και ESPSPATINO, το Καναδικό HMCSFREDERICTION, το Γερμανικό FGSSPESSART, το Ιταλικό ITSALISEOκαι το Τουρκικό TCGTURGUTREIS.


        Η εν λόγω συνεκπαίδευση εστιάστηκε σε τεχνικά αντικείμενα ανθυποβρυχιακού πολέμου, αεράμυνας, πολέμου επιφανείας και προχωρητικών ελιγμών, ενώ  συμμετείχαν και αεροσκάφη της ΠΑ.

        Στη συνέχεια, η Δύναμη SNMG-2 θα καταπλεύσει στο λιμένα του Πειραιά όπου θα παραμείνει από 27 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

         Κατά την παραμονή της Φ/Γ «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» στο λιμένα του Πειραιά (στον προβλήτα του ΟΛΠ στο κρηπίδωμα 12 είσοδος από Ε-11) θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό για επισκεπτήριο. 
Ωράριο επισκεπτηρίου, ως ακολούθως:

 -  Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου από 14.00 έως 19.00
 -  Σάββατο 28 Φεβρουαρίου από 11.00 έως 19.00





Πηγήwww.hellenicnavy.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου