26 Νοεμβρίου 2014

Προσφορές πρατηρίου καυσίμων ΠΟΝ - Διαγωνισμός ΕΚΟ

Το πρατήριο καυσίμων/λιπαντικών  που λειτουργεί στο χώρο του ΠΟΝ , συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες της ΕΚΟ, προσφέροντας στους πελάτες του έκπτωση έως και  70%  για αγορές ειδών ταξιδιού της εταιρίας ELLEHAMMER,  στην κλήρωση μιας μοτοσυκλέτας DUCCATI Multistrada,  σε διάφορα είδη εξοπλισμού αναβάτη (Μπότες, Μπουφάν Duccati) καθώς  και 60 κάρτες καυσίμων ΕΚΟ racing 100 των 20€. Τα είδη της εταιρίας ELLEHAMMER που θα προσφέρονται με έκπτωση αφορούν σε είδη αποθήκευσης αναβάτη (τσάντες, σακίδια, βαλίτσες) σε τιμές που με την έκπτωση θα ξεκινούν από  7.99€. 


Ο διαγωνισμός λειτουργεί μέσω ενός video διαδραστικής ενέργειας στο facebook, όπου πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο χρήστης. Τα γυρίσματα του συγκεκριμένου video  έγιναν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια νύχτας  με  χρήση ιπτάμενου drone και σύμφωνα με αυτό ο αναβάτης μιας   μηχανής Duccati  ψάχνει τον χρήστη ο οποίος συνεχίζει την εξέλιξη του σεναρίου σύμφωνα με τις δικές του επιλογές, που τον οδηγούν σε κληρώσεις των προαναφερόμενων δώρων. 


Κάθε  φορά που ο χρήστης εφοδιάζεται με καύσιμα αυξάνει  τις συμμετοχές του στο διαγωνισμό,   καταχωρώντας το μοναδικό κωδικό που θα βρίσκει  στις αποδείξεις στην αντίστοιχη φόρμα της εφαρμογής. 

H διάρκεια του διαγωνισμού (ξεκίνησε χθες) είναι έως τις 25 Ιανουαρίου 2015. 

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και συμμετοχή στον διαγωνισμό  δείτε     εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου