15 Νοεμβρίου 2014

Τα "αποπαίδια" της ΣΜΥΝ! Γιατί εξακολουθούν να τους υποβαθμίζουν;

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση η επίμονη απαξίωση της ΣΜΥΝ . Για μια ακόμη φορά σε παρέλαση όλες οι παραγωγικές σχολές των ΕΔ παρελαύνουν αυτόνομα με τις σημαίες τους και τις ηγεσίες των Σχολών τους. Όλες εκτός από την ΣΜΥΝ  η οποία και στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης όπως προκύπτει και από την φωτογραφία παρέλασε ως ουραγός και ουρά της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.





Το θέμα δεν είναι νέο. Το είχαμε επισημάνει σε πολλά δημοσιεύματά μας εδώ στο Onalert,ειδικά μετά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Στις 2 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός  Μορφωτικός  Σύλλογος  Αποφοίτων  Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού  Ναυτικού είχε στείλει επιστολή προς τον Α/ΓΕΝ . 


Όλη η επιστολή:


Αριθμός  Πρωτ. :  9 / 2014      Αθήνα : 2 Οκτωβρίου  2014




Προς:  Αρχηγό Ναυτικού


Κοιν : Α/ΓΕΕΘΑ- ΔΝΕ-ΣΜΥΝ- ΕΑΑΝ

Θέμα:  Σημαία Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Σχετ: Επιστολή μας 3/2014 από 2 Απριλίου 2014
   
Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το αίτημα σχετικού που αφορά την απονομή  σημαίας στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.
    Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η ευαισθησία που επιδεικνύεται με τα λεγόμενά σας για την Σχολή και το σώμα των αποφοίτων της  έφτασε η ώρα να υλοποιηθεί και δια των πράξεων.
    Τούτες τις δύσκολες στιγμές θαρρούμε πως η ανύψωση του ηθικού έχει πρωτεύοντα ρόλο και σημασία για τους σπουδαστές της σχολής  αισθανόμενοι πως η ηγεσία τους αντιμετωπίζει 
    επί ίσοις όροις με τους αντίστοιχους των Σχολών Σ.Μ.Υ  και Σ.Τ.Υ.Α.
    Ευελπιστούμε πως η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού θα παρελάσει στην επικείμενη παρέλαση του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου με την δική της σημαία.


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ



           Ο  Γενικός   Γραμματέας                                                                Ο Πρόεδρος
              Αντιπλοίαρχος (Ε)   ε.α.                                                           Αντιπλοίαρχος (Ε)   ε.α.                                  Χρήστος Ποιμενίδης  ΠΝ                                                        Νικόλαος Βασιλείου Π.Ν


Πηγή:   http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου